Pyetje logjike!

Shkopi dhe Topi kanë kushtuar gjithësej 110 Euro. Shkopin e dijmë se ka kushtuar 100 euro më shumë se Topi Pyetja: Sa ka kushtuar Topi? … … .. Përgjigjen e keni ne faqen tjeter. (Page 2)

Record hashtag in Facebook

This Hashtag has maked just in week more than 4.8 Million Facebook Muslims Users. #we_love_mohammad_ﷺ_challenge Thiss #hashtag is #record hashtag in #Facebook

The French Maryam says:

French Maryam says: “I saw Muslims in Mali who treated me with respect and dignity, who prayed 5 times and loved Jesus more than we did. They do not have French perfumes, but they are purer than us. Their wives are black, but their hearts are as white as milk, they do not mingle with… Continue reading The French Maryam says:

When will be Eid al-Adha?

En 🇺🇸 Eid al-Adha will be in 31.07.2020 – Friday. 10.12.1441 Hijri Ar 🇸🇦 يوم عيد الأضحى سيكون في : ٣١ يوليو ٢٠٢٠ الموافق يوم الجمعة. و الموافق للهجري : ١٠ ذو الحجة ١٤٤١ Alb 🇦🇱 Dita e Kurban Bajramit do të jetë me datën 31.Korrik.2020 – ditë e Premte. 10.Dhulhixh-xheh.1441. by: Lexo Buzeqesh