Pyetje logjike!

Shkopi dhe Topi kanë kushtuar gjithësej 110 Euro.

Topi

Shkopi

Shkopin e dijmë se ka kushtuar 100 euro më shumë se Topi

Pyetja: Sa ka kushtuar Topi?

..

Përgjigjen e keni ne faqen tjeter. (Page 2)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *