Quran Quiz

0 votes, 0 avg
68
Created

Quran Quiz

Një Kuiz i bukur dhe i lehtë mbi Kur'anin

Ju dëshirojmë suksese...

1 / 11

Ajeti më i madhë në Kur'an është ajeti i  ... ?

Question Image

2 / 11

Ajeti më i madhë në Kur'an është në suren ?

Question Image

3 / 11

Cila është sureja më e madhe në Kur'an ?

Question Image

4 / 11

Në cilën sure nuk gjendet shkronja M ?

Question Image

5 / 11

Në cilën sure nuk gjendet shkronja F ?

Question Image

6 / 11

Cila është sureja e fundit në Kur'an ?

Question Image

7 / 11

Cila eshte fjala e pare qe i zbriti Muhamedit alejhi selam ?

Question Image

8 / 11

Cila eshte sureja e pare ne Kuran ?

Question Image

9 / 11

Sa faqe i ka një Xhuzë ?

Question Image

10 / 11

Sa sure janë në Kur'an ?

11 / 11

Sa xhuza (pjesë) të Kur'anit janë gjithsejë ?

Question Image

Your score is

The average score is 79%

0%

Exit

by: Lexo_Buzeqesh – Instagram

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *